مشاوره حقوقی رایگان - پرونده در شعبه اجرای کیفری مجددا ثبت شد

سلام وقت بخیر
من سال 97 گواهینامه نداشتم و یک تصادف غیر عمدی کردم و به دلیل مجروحیت رفیقم که کنارم بود ازم شکایت کرد و دادگاه من رو به پرداخت دیه محکوم کرد ، و بیمه چون گواهینامه نداشتم خسارت نمیداد اما به هر طریقی که شد بیمه نصف مبلغ دیه رو پرداخت کرد و پرونده مختومه شد و تمام
اما حالا بعد از پنج سال پیامک اومده پرونده
... در شعبه 1اجرا كيفري مجددا ثبت
شد
ممنون میشم راهنمایی کنید

پاسخ ها :

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
با عنایت به اینکه پرونده مختومه شده است فلذا پیامک ارسال شده مربوط به روند اداری است و متوجه شما نمی‌باشد.

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام شما می‌بایست نصف دیه را که پرداخت نشده است بپردازید با توجه به اینکه تا الان پرداخت نشده به مبلغ جدید باید پرداخت نمایید