مشاوره حقوقی رایگان - شکایت در خصوص ارث

با سلام
عموی من بعد از 10 سال از مرگ پدربزرگم از تمام عموها ادعای دریافت ارث کرده حال آنکه طبق برگه دست نویس خودش که به امضا شهود نیز رسیده اعلام کرده ارث خود را دریافت و هیچ گونه ادعایی در خصوص ماترک مرحوم پدربزرگم نخواهد داشت.
در خصوص قطعه زمینی هم که پدر بنده با پدربزرگم معامله شده و مبایعه نامه و استشهاد محلی هم شده ادعا دارد و شکایت کرده .
خواستم از شما سوال کنم که پدر بنده بهنگام حضور در دادگاه چه مدارکی همراه داشته باشه و اینکه این شکایت قابل طرح خواهد بود یا خیر?
ممنونم

پاسخ ها :

طاهر  جاويداني

جناب آقای طاهر جاويداني :

باسلام.درجلسه رسیدگی,اقرارنامه برادررا ارایه نمایدوقبل ازجلسه ,دادخواست اثبات مالکیت زمین مذکور توسط پدرتان مطرح ودرخواست رسیدگی درهمان شعبه رانماید.