مشاوره حقوقی رایگان - تصادف رانندگی

من در اتوبان کمربندی اصفهان به سمت ملک شهر در حال حرکت بودم که ناگهان خودرو ای جلوم توقف کرد من برای اینکه به خودرو جلویی برخورد نکنم سرعتم را کم کردم که ناگهان خودرویی از پشت از سمت چراغ سمت شاگرد یا سمت چپ با گلگیر و چراغ سمت راننده من برخورد کرد و خودرو دیگر هم به پشت این خودرو برخورد کرد افسر راهنمایی و رانندگی به اجبار میگوید شما دنده عقب می آمدی و مقصری درصورتی که در اتوبان در لاین وسط به هیچ وجه دنده عقب ممکن نیست حالا ما چه کار باید انجام دهیم کجا باید اعتراض کنیم

پاسخ ها :

طاهر  جاويداني

جناب آقای طاهر جاويداني :

باسلام.چنانچه کروکی ترسیم شده,نسبت به کروکی اعتراض وتقدیم دادسرانمایید.