مشاوره حقوقی رایگان - قانون توقف کار ساخت و ساز

سلام. خسته نباشید. بنده زمینی دارم که با توجه به ساخت و ساز های مجاورم میتونم تا هفتاد و هفت درصد ساخت داشته باشم که شهرداری فقط شصت درصدشو قبول کرده و میگه بقیش میره تو ماده صد حالا مشکل من اینه که شهرداری میخاد هر سقف کار منو یک ماه متوقف کنه یعنی واسه هر سقف یک ماه باید کارمو تعطیل کنم لطفا پیشنهادی بدید که این اتفاق نیفته و من یکبار برم ماده صد

پاسخ ها :

محمود  غفاري

محمود غفاري :

بقیه رو از شهرداری بصورت تراکم خریداری بفرماید بدون نیاز به ماده 100