مشاوره حقوقی رایگان - حکم تخلیه مستاجر به دلیل اعتیاد

سلام من یک ماه خانه دادم به اجاره پسری امد گفت برای پدر و مادرم میخوام گفتم خودشون بیان گفت پاش شکسته نمیتونه الان بیاد و مادرم مریض قولنامه نوشتیم که دونفر پدرمادرش ولی الان شیشه میکشند و بوش پایین خونه میاد بهشون گفتم تخلیه کنین میگه یک ماه آمدیم و تا سال خالی نمیکنم چطوری حکم تخلیه بگیرم ممنون میشم بگین

پاسخ ها :

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام اگر بر خلاف قرارداد عمل شده باشد می‌توانید برای تخلیه اقدام کنید