مشاوره حقوقی رایگان - میتوانم خودرو را بفروشم؟

سلام
بنده برج 3 تصادف کردم طرف(مقصر) حاضر به همکاری نشد و دعوا لفظی کردیم، از راهور کروکی گرفتم و رفتم شکایت کردم خدمات قضایی بابت خسارت و افت قیمت، فرستاد شورای حل اختلاف که کارشناس دادگستری شورا هزینه دادم، هزینه بر آورد کرد شد 38 تومن دوباره رفتم خدمات قضایی فرستاد دادگاه نزدیک آدرس خوانده، 15 درصد 38 تومن رو واریز کردم به حساب دولت بابت تامین خواسته، ماشینشو توقیف سندی کردم، خوانده مجبور به پرداخت 38 تومن شد به حساب دولت و ماشینشو رفع توقیف کرد و فروخت، دادگاه دوباره کارشناس تعین کرد هزینشو دادم کارشناسی دوباره کرد مبلغ 40 تومن، در آخر قاضی به مبلغ درخواست ارسالی از خدمات قضایی یعنی 38 تومن رای داد ولی خوانده اول رو بیمه کرد چون سقف بیمه طرف 40 تومن بود، 23 روز گذشت و اعتراض نزدم، درخواست صدور اجراییه دادم، الان میگه 20 روز دیگه حضوری مراجعه کن بفرستیمت اجرای احکام....
حالا سوال من اینه اگر الان ماشینمو بفروشم، باز خسارتمو پرداخت میکنن یا نه چون برگ سبز به نام یکی دیگه میشه؟
الان موندم اسیر، نمیدونم بفروشم یا نه!!؟

پاسخ ها :

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام اگر در خصوص پرونده رسیدگی شده رای صادر شده و قطعی شده است می میتوانید اقدام نمایید اما اگر نیاز به رویت کارشناس دارد ممکن است مشکل ساز شود