مشاوره حقوقی رایگان - وکالت برای انحصار وراثت

سلام من دیروز یه قرارداد با وکیلی بستم برای پیگیری وراثت منزل پدری ولی تو قرار داد منتی درباره انحصار وراثت نیامده خلاصه قرارداد اینکه ابشون در همه زمینها وکیل بنده هستن یجوری مثه وکالت تام، دارم سکته میکنم کمکم کنید تو کلاهبرداری افتادم؟

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
همه وکالت‌نامه های الکترونیکی به همین نحو تنظیم می شود با این وکالت صرفاً می تواند به دادگاه مراجعه کند و امکان انتقال اموال و... وجود ندارد.

حسن شاکری

جناب آقای حسن شاکری :

اگر وکیل دادگستری بوده نگران نباشید کباهبرداری نیست

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

نیاز به بررسی دقیق دارد.اگر نگران هستید وی را عزل کنید

فرشته حسنوند

سرکار خانم فرشته حسنوند :

سلام خیر مشکلی نیست. شما هرزمانی میتونید ایشون رو عزل کنید. اگه فقط برای انحصار وراثت بهشون وکالت دادین پس از اخذ حصر وراثت بهشوو اعلام کنید دیگه وکیل شما نیستن و اقدامات بعدی روانجام ندن

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام نگران نباشید شما پیش وکیل رفتید وکیل امین است

با آن قرارداد وکالت می‌توان در قرارداد از حق شما دفاع نمود