مشاوره حقوقی رایگان - مدت زمان ارسال ابلاغیه دادخواست

سلام وروز بخیر
من قصد دارم یک دادخواست برای گرفتن اجاره ها و پول قبوض پرداخت نشده از مستاجرم تنظیم کنم ، میخوام بدونم از زمانی که دادخواست رو در دفتر قضایی ثبت میکنم تا لحظه ای که پیامک دادخواست به دست خوانده برسه چقدر زمان میبره ؟چند ساعت یا چند روز؟متشکرم

پاسخ ها :

مدت زمان ارسال ابلاغیه دادخواست ابلاغیه دادخواست ثبت دادخواست دادخواست