مشاوره حقوقی رایگان - خروج از کشور فرزند برای تحصیل

باسلام پسرم با مدرک لیسانس و رشته کامپیوتر میخواد بره لو سانجلس میخواستم بدونم هزینه کمک تحصیلی بهش او تعلق میگیره که بتونه یک خونه اجاره کنه و خرج خورد و خوراکش رو میدن . بعد اگر من که مادرش هستم .بخوام اون ور زندگی کنم برای تامین مالی کجا باید مراجعه کنم تا من هم ساپورت مالی کنند با توجه به بیماری دیابت و سن بالا که دارم .ممنون میشم از راهنمایی شما.

پاسخ ها :

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

سلام می‌بایست از همان جا سوال بپرسید قوانین آن کشور را مطالعه کنید