مشاوره حقوقی رایگان - درخواست ثمن فروش سهم مشاعی

با سلام
سه دانگ مشاع یک باغ را در سال 93 خریداری نمودم. به دلیل عدم افراز و تقسیم باغ، امور مربوط به باغ را شریک انجام می داد و قرار شد هر سال زراعی، سهم من را پرداخت نماید.
من ساکن تهران و باغ در شهرستان بوده و امکان سرکشی نداشتم.
تا کنون صورتحساب قطعی بین ما انجام نشده است اما علی الحساب پرداختی هایی داشته است.
در سال 96 جهت فروش باغ به شریک وکالت فروش دادم اما هر بار پیگیری کردم گفت مشتری ندارد.
تا اینکه چند پیش متوجه شدم بدون اطلاع من ششدانگ باغ را سال 97 فروخته و تمامی پول را گرفته است.
با بررسی قولنامه فروش مشاهده می شود ذر زمان تنظیم مبایعه نامه، به شریک مشاع و وکالت فروش اشاره نشده است و فروش ششدانگ باغ با ذکر پلاک ثبتی و متراژ اشاره شده و همه باغ را هم تحویل خریدار نموده است.
(باغ دارای دو سند مشاع بوده و با توجه به قوانین جاری امور اراضی امکان تنظیم سند رسمی و انتقال مالکیت بنام خریدار وجود ندارد)

سوال 1: آیا قولنامه فروش به دلیل عدم ذکر سهم مشاع شریک و یا وکالت فروش سهم مشاع، دارای اشکال است؟

سوال 2: با توجه به تحویل باغ به خریدار و دخل و تصرف دوساله (که می تواند به باغ آسیب رسانیده باشد یا توسعه داده باشد)، امکان درخواست عودت باغ یا ثمن فروش توسط خریدار به دلیل اشکال در تنظیم مبایعه نامه وجود دارد؟

سوال سوم: ثمن فروش سهم مشاعی خود را چگونه مطالبه نمایم؟

پاسخ ها :

طاهر  جاويداني

جناب آقای طاهر جاويداني :

باسلام.قبلا پاسخ شما رادادم با این وجود,اگرماذون درفروش سهم شما نبوده وشش دانگ رافروخت مرتکب جرم فروش مال غیرشده وحداقل 1سال حبس دارد.اگرمطالبه ثمن معامله را کنید یعنی بطورضمنی فروش را موافقت نمودید ودیگه نمی توانید شکایت فروش مال غیرکنید.