مشاوره حقوقی رایگان - مالکیت سه دانگ ملک

سلام وقتتون بخیر و نیکی. بنده با همسرم زمین خریدیم 500 میلیونش رو من طلا فروختم دادم و رفتیم مشاوره املاک مبایعه نامه نوشتیم که سه دانگ زمین به اسم من هست حالا اگر همسرم زمین رو بسازه وبه اسم خودش خونه رو سند بزنه من مبایعه نامه ام دیگر اعتباری ندارد و در منزل من سهمی ندارم ممنون میشم جواب بدین

پاسخ ها :

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

با سلام
خیر
مبایعه‌نامه شما نسبت به سه دانگ معتبر است
و شما میتوانید با استناد به مبایعه‌نامه دادخواست حقوقی اقامه نمایید

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
مبایعه‌نامه شما از اعتبار حقوقی برخوردار است و طبق آن بایستی همسر شما 3 دانگ زمین در قالب سند تک برگ به نام شما بزند.
در غیر اینصورت شما می‌توانید دادخواست به خواسته‌های اثبات مالکیت و ابطال سند رسمی را در دفتر خدمات قضایی به ثبت برسانید.