مشاوره حقوقی رایگان - رفع مسدودی حساب

با سلام و خسته نباشید
من در دادگاه از طرف بانک مهر اقتصاد محکوم شدم، بانک برام اجراییه صادر کرده و بنده اعسار زدم، بانک طی تماس تلفنی به اینجانب میگه اگه در دادگاه اعسار شرکت کنی، در صورت پذیرش اعسارت تمامی حساباتو مسدود میکنیم بعد هر 6 ماه یکبار پول ازش برمیداریم، از طرفم وامت راکت میمونه هی سود میره روش، سوالم اینه ایا بعد پذیرش اعسار میتونن تمام حسابمو مسدود کنن ؟؟؟ از اونجا که تنها دو قسط عقبم بهتر نیست در دادگاه شرکت نکنم ،، ممنون

پاسخ ها :

سميه  احمدي

سرکار خانم سميه احمدي :

اتفاقا برعکس است. بعد از پذیرش اعسار از تمام حسابهای توقیفی رفع توقیف باید بشود.