مشاوره حقوقی رایگان - مهریه در صورت طلاق از طرف زوجه

سلام بر حضار محترم خسته نباشید بنده دختری 19ساله هستم که حدود 3 ماهه عقدکردم دراین مدت کم همسرم به شدت خلقیاتشون تغییرکرده
دسته بزن دارن، زورگو، بی ادب، بی عاطفه و... به طوری که الان تواین مدت 40روزه خبری ازمن نگرفتن فقط به خاطراینکه من گفتم ازلوازم منزلی که شماگرفتیدراضی نیستم برند خوبی نیست تونستید عوضش کنید و غیر مستقیم مدام دارن میگند که من رو نمیخوان الان اگر بخوام طلاق بگیرم و دادخواست بدم باز مهریه به من تعلق میگیره؟ ایشون کار دولتی دارن وحقوق ثابت دارن میتونن کاری بکنند که دستم به مهریم نرسه؟

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
مهریه در هر صورت قابل مطالبه است
برای طلاق باید دلیل داشته باشید و اگر بدون دلیل دا‌دخواست بدهید و زوج موافق طلاق نباشد دا‌دخواست شما رد خواهد شد.
بهتر است توافقی جهت طلاق اقدام کنید و قبل از ثبت دا‌دخواست طلاق بهتر است به مشاور خانواده مراجعه کنید.

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام همانطور که  بیان شد حقوق مالی به شما تعلق می‌گیرد اما در صورتی که دوشیزه باشید نصف آن تعلق می‌گیرد