مشاوره حقوقی رایگان - شکایت حادثه حین کار

باسلام من گچ کار هستم واز تخته بند سر خوردم و موقع افتادن زیر بغل دست راستم به شیر گاز برخورد کرده و دستم کشیده شد و موجب پارگی تاندون شانه راستم شده و با اورژانس به بیمارستان ارجاع شدم بیمه ایران مدارک رو به طور کامل گرفت وگفت نیازی به شکایت نیست ما هزینه های خرج شده و دیه را میپردازیم ایا نیاز است من به پزشکی قانونی مراجعه کنم و شکایت کنم با تشکر اگه منو راهنمایی کنید

پاسخ ها :

فرانک قائدی

فرانک قائدی:

طرح شکایت کنید تا به پزشکی قانونی معرفی شوید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام می‌بایست برای دریافت دیه و خسارات به پزشکی قانونی مراجعه نمایید