مشاوره حقوقی رایگان - تهیه مسکن مستقل

باسلام .
شوهر من تازه دادخواست طلاق داده و به زور از خونه خودش من رو آورد خونه بابام .
تا طلاق که چند ماه طول میکشه چطور میتونم درخواست بدهم که برام خونه مستقلی بگیرد؟ خونه بابام در شان من نیست و اذیت میشم . همچین کاری زن میتونه انجام بده؟

پاسخ ها :

فرانک قائدی

فرانک قائدی:

تا زمانی که حکم طلاق صادر نشده است شما می‌توانید علیه ایشان به جرم ترک انفاق و عدم تهیه مسکن شکایت کیفری نمایید و از لحاظ حقوقی نیز مطالبه داشته باشید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام شما می‌توانید هم اکنون هم دادخواست بدهید اما زوج اگر تمکین ننماید نمی‌توان او را الزام نمود در نهایت شما می‌توانید بابت ترک انفاق شکایت کنید