مشاوره حقوقی رایگان - عدم تخلیه مستاجر

تقریبا10 ماه مستاجر توخونه من نشسته من الان چند ماهه منتظر جواب تجدید نظر 35 هستم جواب حکم تخلیه رو نمیدن من دربه درم چکار کنم هرچی هم دادگاه خودم میرم میگن ج تجدید نظر نیومده یک سال داره میشه یه قرون پول نمیده مجانی نشسته چکار کنم که زودتر حکم تخلیه بگیرم؟

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
از طریق شعبه تجدیدنظر موضوع را پیگیری کنید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام چاره‌ای نیست می‌بایست منتظر رای دادگاه تجدید نظر بمانید اما می‌توانید بعداً تمام هزینه‌های خود را مطالبه نمایید