مشاوره حقوقی رایگان - مطالبه وجه

سلام و خسته نباشید. بنده سال 94 شکایتی مبنی بر مطالبه وجه به خاطر شراکتم در یک شرکت پیمانکاری داشتم که با اجرا گذاشتن چک سرانجام رای به نفع من صادر شد اما اکنون 6 ماه هست که رای نهایی در شعبه تجدید نظر مانده و اقدامی صورت نگرفته هر دو هفته هم به شعبه تجدید نظر سر میزنم اما پاسخی نمیدهند من باید چکار کنم؟

پاسخ ها :

الهه محمدی

سرکار خانم الهه محمدی :

باسلام واحترام
کاربر گرامی طی ارسال لایحه ای تقاضای تسریع در روند رسیدگی و صدور حکم نمایید

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

اگر پروندع از تجدیدنظر بازگشت در شعبه بدوی میتوانید تقاضای صدور اجراییه کنید و سپس تشکیل پرونده اجرایی نمایید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
در صورت صدور حکم قطعی به شما ابلاغ خواهد شد

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

در صورت صدور حکم قطعی به شما ابلاغ خواهد شد باید منتظر باشید

محمد صفری

جناب آقای محمد صفری :

سلام و عرض ادب
نیاز به بررسی پرونده دارد .

محمدحسین انصاری مهیاری

جناب آقای محمدحسین انصاری مهیاری :

درود بر شما پرونده بایستی به دادگاه بدوی ارسال و تقاضای اجرائیه دهید

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

از طریق رئیس مجتمع یا حفاظت اطلاعات قوه قضائیه پیگیری کنید.

زينب  زالي

زينب زالي :

یک وقت از رییس دادگستری بگیرید ضمن لایحه ای تقاضای دستوری مبنی بر تسریع روند رسیدگی کنید

یک وکیل :

با سلام
طی لایحه ای از دادگاه تجدید نظر تقاضای تسریع در رسیدگی به پرونده را مطرح نمایید. چنانچه منظور این است که رای قطعی شده تقاضای صدور اجراییه نمایید.

امين  اميني زارع

جناب آقای امين اميني زارع :

در نوبت رسيدگي خواهد شد نگران نباشيد

سعید باروح

جناب آقای سعید باروح :

چنانچه پرونده نقصی دارد که در دادگاه تجدیدنظر مانده ، هرچه سریعتر رفع نقص کنید و درخواست رسیدگی داشته باشید

بهاره   رستم زاده

سرکار خانم بهاره رستم زاده:

سلام پس از اینکه پرونده به شعبه بدوی اعاده شد درخواست اجرای حکم را ارسال کنید

جواد قدرتی

جناب آقای جواد قدرتی :

معمولا به دلیل حجم پرونده ها در تجدیدنظر رسیدگی طولانی می شود

نجات علی پور

جناب آقای نجات علی پور :

سلام به علت تراکم کاری در شعبات باید منتظر بمانید ولی پیگیری مستمر بهترین راهکار می باشد