مشاوره حقوقی رایگان - من در حین خدمت از ارتفاع به زمین خوردم دچار شکستگی دنده 10 قفسه سینه ام شده است

سلام خسته نباشین
ممنون میشم جواب سوال من را بدین
من در حین خدمت دچار شکستگی استخوان دنده 10 قفسه سینه شده ام
درسال 1402هست
منو فرستادن برای کمسیون پزشکی
رفتم کمسیون پزشکی به من نوبت کمسیون دادن
لطف میکنین بگین کجا باید پیگیر بشم که این ایست خدمت که ایست خوردم حساب بشه
چون اونجا دچار سانحه شدم و برگه پادگان هم دارم که نوشته اینجا افتاده و دچار ضربه به قفسه سینه شده

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
از ارگان مربوطه موضوع را پیگیری کنید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام
اصولاً شما می‌بایست از همان ارگان به کمیسیون پزشکی ارجاع داده می‌شوید
اصولاً در بیمارستان امام سجاد علیه السلام این اقدام صورت می‌گیرد