مشاوره حقوقی رایگان - آسیب در حین خدمت

سلام بنده در سال 86 سرباز ارتش بودم و در آشپزخانه مشغول خدمت بودم که به دلیل لغزنده بودن کف آشپزخانه افتادم زمین و گوشم آسیب دید سرگیجه شدید داشتم. به بهداری رفتم و اعزام شدم به بیمارستان ارتش و پس از انجام ام آرای گفتن چیزی نیست .. ولی من هنوز سرگیجه داشتم. و هیچ گونه صورت سانحه برای بنده صادر نکردن .. الان بعد از 12 سال شنوایی گوش راستم از دست دادم و مشخص شده که بر اثر ضربه به سرم مایع مغز و نخاعی گوشم تکون خورده و منییر گوش گرفتم .. در طول این چند سال قادر به انجام کار نبودم .. لطفا منو راهنمایی کنید چیکار باید بکنم تا بتونم حق خودمو بگیرم .. صورت سانحه ندارم

پاسخ ها :

علیرضا عبدالله پور

جناب آقای علیرضا عبدالله پور :

باید مدارک و شواهد شما بررسی شود و طرح دعوی صورت گیرد.احتمال دارد تشخیص اولیه درست نبوده نباشد و آثار ضربه چند سال بعد نمایان شود.باید مدارک پزشکی شما توسط پزشکی قانونی یا هیات پزشکان متخصص بررسی شود.ابتدا تامین دلیل صورت پذیرد بعد از به دست آوردن ادله مکفی دادخواست تقدیم شود