مشاوره حقوقی رایگان - حق عائله مندی زن در صورت فوت همسر

سلام علیکم
احتراما " ضمن تشکر از پاسخگویی شما عزیزان، به استحضار می رساند بنده خانم 55 ساله شاغل قراردادی در یکی از ادارات دولتی کشور هستم همسرم فوت شده تنهازندگی می‌کنم‌ .فرزندم ازدواج کرده است.
می خواستم بدونم حق عائله مندی یا همان حق سرپرستی شامل بنده می شود یانه سپاسگزارم.

پاسخ ها :

حق عائله مندی زن در صورت فوت همسر حق عائله مندی زن شاغل حق عائله مندی