مشاوره حقوقی رایگان - خرید ارز دیجیتال برای دیگران

سلام
در برنامه ... که صرافی ایرانی هست هر فرد با کد ملی احراز هویت شده اش روزانه فقط میتونه 25 میلیون واریز کنه به صرافی و ارز بخرد.فردی روزانه به تعداد بالا تتر میخره و شماره کارت من و چند نفر دیگه رو داره برای هرکدوم از ما 25 میلیون می فرسته و ما 4 درصد برای خودمون برمیداریم و بقیشو براش تتر میخریم و از طریق کیف پول تتر هارو براش می فرستیم.در برگه ای هم بهش تعهد دادیم که 4 درصد پورسانت برای ما باشه و بقیه پول رو ظرف 30 دقیقه به تتر تبدیل کنیم و براش بفرستیم در غیر این صورت مسئولیت ضرر مالی رو باید جبران کنیم.عکس شناسنامه و کارت بانکی که در صرافی هم باهاش خرید می کنیم رو همراه تعهد واسش فرستادیم.
آیا جرمی متوجه ما نمیشه؟

پاسخ ها :

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

معمولا اینگونه کارها در نهایت به جرم ختم می‌شود یا فیشینگ صورت می‌گیرد یا پولشویی

سعید صابر

جناب آقای سعید صابر:

جرمی متوجه شما نیست فقط مالیات این تراکنش ها و خرید و فروش ها برای شما خواهد بود و به اداره مالیات پاسخ باید بدهید