مشاوره حقوقی رایگان - پس گرفتن وجه

سلام و درود
برای یکی از دوستانم چند ماه پیش مبلغ حدودا 30 هزار ارز hbar به ارزش 1500 تتر که الان ارزش ان نزدیک به 2500 تتر است را برایش از طریق یک کیف پول خارجی به نام او پک ارسال کردم و قرار شد (فقط از طریق گفتن وگرنه هیچ قرار کتبی یا فیش واریزی موجود نیست ) ان مبلغ را به من برگرداند مدتی بعد. اما حالا زیر بار حرفش نمیرود و من فقط از او پیامک دارم که خیلی هم واضح در موردش صحبت نشده است
مواردی هم هست از قبیل این که صرافی خارجی که یک کیف پول هستش فیلتر هست
دوم این که از صحبت هاش توی تلگرام و دیسکورد اسکرین شات دارم اما دیلیت اکانت کرده
با توجه به مدارکی که دارم میتونم اقدام به شکایت کنم؟ ای آیا نتیجه ایی میده یا فقط وقتم تلف میشه
و این که دوست من نزدیک به 2 سال حساب هاش قبلا مسدود بوده به خاطر همین مسائل ارز دیجیتال و وقتی پول رو خرج کرده توسط یک دوست دیگر نقد کرده و به کارت مادرش انتقال داده و استفاده کرده است

پاسخ ها :

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
دادخواست به خواسته مطالبه وجه به استناد اسناد در اختیار در دفتر خدمات قضایی به ثبت برسانید.