مشاوره حقوقی رایگان - خسارت ایام بیکاری در تصادف

سلام
من در یک تصادف که 100درصد مقصر طرف دیگه ی تصادف بود ماشینم خسارت شدید دید ولی خداروشکر خودم چیزیم نشد چون خودمم تاکسی اینترنتی کار میکردم از کار بیکار شدم الان سوالم اینه که میتونم شکایت کنم که این مدت بیکاریم رو بیمه بده یا اصلا همیچین قانونی هست
و مدل ماشینم هم 90بود میتونم درخواست افت قیمت از بیمه بکنم یا نه لطفا اگه همیچین قانون هایی هست و کاری به جایی میبره بگین

پاسخ ها :

علي  امراللهي

جناب آقای علي امراللهي :

سلام بله می توانید نسبت به افت قیمت و نیز خواب خودرو مطالبه خسارت کنید. پیشنهاد می کنم موضوع از تخصص وکیل اسفاده کنید

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
در ابتدا دادخواست به خواسته تأمین دلیل را در دفتر خدمات قضایی به ثبت برسانید تا خسارات وارده، خسارت افت قیمت و خسارت خواب خودرو برآورد شود.
در مرحله دوم به استناد نظریه کارشناسی، دادخواست به خواسته‌های خسارات وارده، خسارت افت قیمت و خسارت خواب ماشین به انضمام خسارات دادرسی را در دفتر خدمات قضایی به ثبت برسانید.