مشاوره حقوقی رایگان - شکایت از فروشنده ماشین

با سلام. بنده چند سال پیش ماشینی خریدم که مبلغ ناچیزی از معامله را برای انجام سند پرداخت نکردم طرف در مقابل مبایعه نامه را به من نداد. و گفت هر وقت خواستی بیا بقیه پولش را بده تا بزنم به نامت. الان هر چی بهش زنگ میزنم جواب نمی‌ده یا قول روزای بعدی رو میده. الان ماشین با پلاک فروشنده 4ساله دست منه. لطفا راهنمایی کنین. ممنون.

پاسخ ها :

طاهر  جاويداني

جناب آقای طاهر جاويداني :

باسلام.با تهیه مبایعنامه قبلی ویا بامعرفی دوشاهد دادخواست الزام به تنظیم سند خودرو راتقدیم کن.