مشاوره حقوقی رایگان - الزام به تنظیم سند خودرو

با سلام من سه سال پیش یه کامیونت از فردی در شهر دیگر خریدم با قولنامه در خانه فرد نوشتیم با اثر انگشت و امضا و دوتا شاهد ماشین تا الان قصد داشت و اقساط این سه سال بامن بود من هم سرموقع پرداخت کردم و حتی جریمه دیرکرد آن هم که مربوط به صاحب قبلی بود من پرداخت کردم به ( مبلغ پنج میلیون) تا تسویه بخوره الان لیزینگ میگه فرد باید یه امضا به ما بدهد تا سند به نام شما زده شود حالا فروشنده نمی آید باید چیکار کنم درضمن من دوتا چک به مبلغ150میلیون نزد این فرد دارم..ممنون

پاسخ ها :

مريم السادات پيراسته

سرکار خانم مريم السادات پيراسته:

با سلام دادخواست الزام به تنظیم سند رسمی مطرح کنید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
دادخواست فک رهن و الزام به تنظیم سند رسمی بدهید

پدرام صادقیه

پدرام صادقیه :

سلام دادخواست الزام به تنظیم سند خودرو علیه فروشنده طرح نمایید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام دادخواست الزام به فک پلاک و انتقال سند رسمی به طرفیت فروشنده و شرکت اقامه نمایید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

دادخواست الزام به تنظیم سند رسمی مطرح کنید

امین احمدی

جناب آقای امین احمدی :

دادخواست الزام به تنظیم سند رسمی مطرح کنید