مشاوره حقوقی رایگان - ادعای خسارت از طرف کارفرما

سلام، لطفا کمکم کنین
کارفرما حقوقم رو نمیده و گفته اگه شکایت کنم اونم بخاطر خسارتی که زدم شکایت میکنه
ماجرا اینه که من یک ماه از طرف یک شرکت برای یک اداره کار کردم و مسئول بستن پروندها بودم، کافرما بهم گفت به همه پروندها یک منگنه بزن با وجود اینکه همه پرونده ها قبل از باز شدن سه منگنه داشتن، بهرحال من یک منگنه زدم ولی بعد از گذشت پنج ماه و انتظار برای دریافت حقوق گفتن که اداره ایراد گرفته از کارت یا بیا اصلاح کن یا پولتو نمیدیم (حق نداشتن بگن چون خودشون دستور اشتباه داده بودن به من) ، قرار شد برم ولی جریاناتی پیش اومد و‌ بخاطر امتحاناتم نرفتم یعنی گفتم میام ولی یک ماه طول میکشه و‌ گفتن نیا، بجاش چند نفر دیگه اصلاح کردن
حالا میگویند تو‌ خسارت مالی به ما زدی بخاطر حقوقی که به اون کارگر جدیدا دادیم چکامون هم عقب افتاده، اگه شکایت کنی شکایت میکنیم که چند میلیون خسارت بدی به ما
آیا حرفشان منطقی است؟ شکایت کنم ؟
نه قراردادی امضا کردیم و نه سفته ای گرفتند

پاسخ ها :

عادل بابایی

عادل بابایی :

خسارتی که ادعا می کنند باید ثابت شود نمیتوانند بدون مدرک مدعی خسارت شوند

پرسشگر :

درسته
چطوری میتونن ثابت کنن؟
چه چیزایی میتونه مدرک باشه؟
دادگاه میتونه حقوقی که به افرادی که بجای من اومده بودن کار کنن دادن رو خسارت در نظر بگیره؟

یک وکیل

اولا تعيين ميزان خسارت وارده بر عهده كارفرما نيست بلكه كارشناس بهتر ميتونه ميزان خسارت و تعيين كنه
ثانيا دستمزد شما از موضوع خسارتي كه وارد شده جدا ست
هر دو وظايف و حقوق مستقلي داريد
او دستمزد بدهد شما خسارت را
ولي بهتره با تعيين و معرفي داور ي كه مورد قبول باشه به توافق برسيد بدون رجوع به دادگاه مشكل هر دو طرف حل شود