مشاوره حقوقی رایگان - گرفتن وکالت بلاعزل از بیسواد

سلام. شخصی که شریک پدرم بوده پدرم را که بیسواد میباشد به یکی از دفترخانه ها برده و اذعان نموده در قبال امضا سفته یک چک 30 میلیونی که نزدش بوده را به پدرم برمیگرداند و اذعان نموده برای امضا باید سیستمی امضا نماید. (ظاهرا با دفترخانه آشنا بوده) . بعد از مدت 5 ماه متوجه شدیم که شریک پدرم آن زمان امضا وکالت بلاعزل 3 هکتار زمین گرفته است . حال سوال اینجاست که چطور میشود وکالت را ابطال نمود . ممنون

پاسخ ها :

عادل بابایی

عادل بابایی :

اگر مشخص ش.ود بیسواد بوده قابل ابطال است البته باید وکیییل بگیرید

توحید جلایری نیا

جناب آقای توحید جلایری نیا:

با نظر همکار بسیار ارجمندم موافقم