مشاوره حقوقی رایگان - راهنمایی

سلامو وقت بخیر خدمت وکلای عزیز.
من 5ماهه توی شرکت پخش به عنوان راننده استخدام شدم از اونجایی که اطلاع دارم باید از ماه اول بیمه شیم.
1. بیمه نکرده
2. حق بن و مسکن نمیده
3. فیش حقوقی نمیده
4. بار که میاد از ما راننده ها به عنوان خالی کردن بار استفاده می‌کنه یعنی هر ماه نزدیک 25 یا 30تن خاک 50کیلویی خالی میکنیم.
که من دچار بیماری شدم که دکتر گفت به علت کارتونه که سنگینه و نیاز به عمل جراحی داره به علت بلند کردن بار سنگین فتقم زده بیرون آیا شکایت کنم میتونم محکومشون کنم بخاطر کارشون و خسارت بابت بیماریم ازشون بگیرم ممنونم بابت راهنماییتون

پاسخ ها :

محمدمهدی ترحمی

جناب آقای محمدمهدی ترحمی:

سلام با استناد به دلایلی همچون شهادت گواهان، پرینت واریز دستمزد ؛قرارداد ؛پیامکها و اثبات رابطه کارگر و کارفرمایی بله

محسن نریمانی ده نوی

جناب آقای محسن نریمانی ده نوی :

در خصوص حقوق و مزایا از طریق اداره کار با شکایت کنید
ودرخصوص بیماری و مشکلات مثل کمر درد می توانید از طریق دادسرا اقدام نمایید.