مشاوره حقوقی رایگان - فروش خودرویی که شکایت بابت تصادف داره

سلام
از خودروی بنده که به نام پسر خاله ام هست در یک تصادف که برخوردی نبوده و از صحنه رفته ام شکایت شده که گویا به علت بی احتیاطی 50 درصد مقصر شناخته شده ام که هنوز دادگاه با توجه به عدم ارائه شاهد توسط شاکی رای صادر نکرده و در دست تحقیق می باشد.
در صورت صدور رای بر علیه من هم بیمه ماشین خسارت شاکی رو پرداخت میکنه.
من قصد فروش خودروام رو دارم ؟ ایا این امکان وجود داره که الان خودرو رو به بفروش برسانم و تعویض پلاک انجام بدم یا خیر ؟
و اینکه شکایت از پلاک هست یا شخص خودم؟

پاسخ ها :

طاهر  جاويداني

جناب آقای طاهر جاويداني :

باسلام.اگربرای فرار ازدین نباشد وخودروی شما به دستورقاضی اجرای احکام توقیف سیستمی نشده باشد بله می توانید خودرو رابه دیگری واگذارنمایید ایشان علیه شماطرح دعوی نموده.