مشاوره حقوقی رایگان - سلام در مورد شکایت از پلاک ماشین سوال داشتم ممنون جواب بدید

سلام چند وقت پیش تصادف کردم الان بعد دو ماه قراره بیمه خسارت بده ، البته تصادف با عابر بوده. خانم دادیار گفت مشکلی برا فروش ماشین نداری با اینکه شکایت رو پلاک ماشینه وقتی من ماشین فروختم برا خلافی و تعویض پلاک با مشکل مواجه شدم به خاطر شکایت پلاک لطفا راهنمایی کنید شاید نوبت دادگاه چند ماه طول بکشه تا بیمه خسارت بده ممنون

پاسخ ها :

محمود  سالاركريمي

محمود سالاركريمي :

استان :

سلام. نامه از دادیار پرونده بگیرید

آرش پاکسار

جناب آقای آرش پاکسار :

سلام معولا باید منتظر شوید تا نتیجه دادگاه مشخص شود . اگر خودرو در توقیف است چگونه میخواهید رفع توقیف نمایید در حالیکه مشخص نیست محکوم تصادفید یا محکوم له ؟