مشاوره حقوقی رایگان - درگیری

اگر در پرونده درگیری جزیی و توهین و فحاشی قاضی بگوید رضایت بدهید و گرنه محکوم میشوید و هر دو طرف دعوا نامه پزشکی قانونی و شهود داشته باشند و سوء پیشینه کیفری نداشته باشند آیا حکم قاضی زندان است یا جریمه و دیه؟ در ضمن اگر یک طرف راضی به رضایت باشد طرف دیگر نباشد چه اتفاقی میفتد؟ خواهشمندم راهنماییم کنیدخیلی نگرانم

پاسخ ها :

طاهر  جاويداني

جناب آقای طاهر جاويداني :

باسلام.بارضایت شما,موقوفی تعقیب برای طرف شما صادروهیچ مجازاتی شاملش نمی گردد.وبرای شمادیه وجریمه درنظرگرفته میشود واگرجرم شما تهدید ویا افترا هم باشد با اثبات آن,محکوم بحبس میشوید.

ليلا  آرين پارسا

سرکار خانم ليلا آرين پارسا :

هر دو طرف به اتهام توهین و فحاشی و دیه محکوم میشوید و چنانچه سابقه کیفری نداشته باشید از علل تخفیف در مجازات است