مشاوره حقوقی رایگان - تصادف در داخل کوچه

با سلام و ممنون از سایت خوبتون من دیروز داخل کوچه باریک پارک کرده بودم سمت چپ کوچه و داخل ماشین منتظر دوستم بودم که یهو از روبرو ماشین مزدایی از جلو وارد کوچه شد من حس میکردم که نتونه رد بشه چون واسه چند لحظه موقت پارک کرده بودم و خواستم که استارت بزنم و ماشین رو جا به جا کنم در حالی که استارت میزدم به بغل ماشینم سابید و آینه سمت شاگرد از جا کند و بدنه خش اوفتاد و بدون توجه به راهش ادامه داد و فرار کرد در واقع سوال من این است در این صحنه ای که توصیف کردم در صورت فرار نکردن طرف مقابل مقصر چه کسی هست ؟ ممنون

پاسخ ها :

سعید صابر

جناب آقای سعید صابر:

با توجه به اینکه محل پارک در ایران سمت راست خیابان ها است و شما سمت چپ پارک کرده اید ممکن است شما مقصر شناخته شوید.
تشخیص قطعی مقصر به عهده کارشناس راهنمایی و رانندگی است.

توحید جلایری نیا

جناب آقای توحید جلایری نیا:

به این سوال به درستی پاسخ داده شده است