مشاوره حقوقی رایگان - عدم پرداخت کمیسیون بنگاه توسط موجر

در تاریخ 1402/08/02 فی مابین موجر و مستاجر در قراردادهای اجاره نامه اتحادیه املاک قراردادی منعقد کردم و مستاجر مبلغ ده میلیون تومان نقدا به حسابی که موجر داد واریز نمود و قرار بر این شد که در تاریخ 1402/08/15 و همزمان با تحویل مورد اجاره مستاجر الباقی مبلغ ودیعه (قرض الحسنه) قرارداد مبلغ 490 میلیون تومان به علاوه بخش اول اجاره ماهیانه مبلغ 60 میلیون تومان (بر طبق توافق و تراضی فی مابین کل اجاره یکسال بر سه بخش ابتدای قرارداد و ماه ششم و چند روز قبل از تاریخ سررسید قرارداد تقسیم شد) و جمعا مبلغ 550 میلیون تومان را به موجر نقدا پرداخت نماید با پیگیری بنده به عنوان مدیر املاک و کاتب قرارداد و تماس با مستاجر و آماده کردن صورتجلسه تحویل آپارتمان مورد اجاره و اعلام این مطلب هم به مستاجر و هم موجر، مستاجر از تاریخ 1402/08/13 دیگر هیچ پاسخی نه به بنده و نه موجر ندادند و مستاجر حتی به تماس ها و پیامک ها و پیام های بنده در برنامه روبیکا دیگر هیچ پاسخی ندادند و حتی بنده پیگیری های زیادی تا چند روز بعد از موعد تحویل مورد اجاره از مستاجر به عمل آوردم ولی بازهم از ایشون خبری نشد که نشد، حتی چند باری به ایشان اعلام کردم که درصورت عدم اجاره یا هرمورد دیگه ای میتوانند یک قرار با موجر بگذارن و به صورت توافقی قرارداد رو اقاله کنیم ولی بازهم پاسخگو نبودند. الان قرارداد نوشته شده و هر دو طرف امضاء و اثر انگشت زدن و موجر هم داره اعلام میکنه اون مبلغ بیعانه ده میلیون تومانی که روز عقد قرارداد مستاجر به حساب ایشون واریز کردند رو به عنوان ضرر و زیان برداشتن واز خود من هم شاکی هستن که مشتری شما مشکل داشته و نیومده آپارتمان رو تحویل بگیره و من کمیسیون آژانس و قرارداد رو نمیتونم بگیرم آیا باید به مستاجر اظهارنامه بدم و یا کار دیگه ای باید انجام بدم . ممنون میشم راهنمایی بفرمایید.

پاسخ ها :

یاسین علی رحمانی

جناب آقای یاسین علی رحمانی :

سلام ابتدا اظهارنامه بدهید و قرار داد فی مابین رؤیت شود تماس بگیرید نیاز به توضیح بیشتری دارد

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام زمانی که قرارداد بین موجر و مستاجر تنظیم می‌شود مشاور املاک مستحق کمیسیون می‌باشد و فسخ آن ارتباطی به مشاور املاک ندارد سایر موضوعات نیاز به بررسی دارد