مشاوره حقوقی رایگان - پرداخت نکردن کمیسیون (حق زحمت) دفتر املاک

سلام
من دفتر املاک دارم و قلنامه رهنو اجاره ای رو انجام دادم (تمام و کمال) الان مستاجر کمیسیون داده و موجر کمیسیون نمیده میگه من از اول گفتم نمیدم درصورتی ک من نگفتم باشه فقط گفتم سرش صحبت میکنیم
اول حق با کیه؟
دوم باید به کجا مراجعه کنم؟

پاسخ ها :

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

باسلام ایشان می بایست کمیسیون را بپردازد شما می‌توانید دادخواست مطالبه وجه دهید