مشاوره حقوقی رایگان - به نام زدن موتور سیکلت مزایده ای

سلام من میخوام از سایت درج آگهی موتور مزایده ای بخرم
که شماره تنه شماره موتور و پلاک داره مدل 94 تا 96 میتونم بخرم و سند بزنم من راجع به آن در سایت دادراه خوندم که باید اونجای که مزایده شده برگ داشته باشه میشه سند زد ولی در سایت چند دست چرخیده و معلوم نیست محل برگزاری کجابوده چطور میشه به نام زد ممنون اگر بتونید جواب بدین

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
از طریق راهنمایی و رانندگی موضوع را پیگیری کنید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام
برای خرید موتورهای مزایده‌ای حتماً دقت و وسواس زیادی به خرج دهید ابتدا به ارگان مربوطه مراجعه نمایید از طریق پلیس محترم راهور موضوع را پیگیری نمایید چرا که گاهی اتفاق می‌افتد که آنها پلاک نمی‌شوند