مشاوره حقوقی رایگان - موتور مزایده ای

من چند وقت پیش موتور مزایده ای خریدم از یه بنده خدایی که با هم قولنامه نوشتیمو و برگه مزایده و برگه ای که اولین نفر مزایده رو برنده شده بود را گرفتم الان پلاک دست نویس میباشد چند وقت پیش کلانتری موتورم رو گرفت و گفت پلاکت دستنویسه با خودش برد کلانتری ایا میشه با همون برگه مزایده رو برد پسش گرفت موتور رو یا حتما برم تعویض پلاک
چطوری بتونم موتور رو به نامم بزنم و تعویض پلاک کنم لطفا توضیح دهید دو تا سوال هایم رو ممنون میشم
با تشکر

پاسخ ها :

محمود  سالاركريمي

محمود سالاركريمي :

استان :

سلام.از برنده مزایده وکالت بگیر.دوم.چنانچه نتونستی دادخواست الزام به تنظیم سند رسمی بدهید.دوم اینکه دستور موقت مبنی بر آزادی موتور بدهید

آرش پاکسار

جناب آقای آرش پاکسار :

سلام خیر نمیتوانید با دستنویسی رفع توقیف کنید بلکه باید ابتدا مراحل قانونی تعویض پلاک رو انجام بدین سپس اقدام به تعویض پلاک و رفع توقیف نمایید که رجوع بع دادگاه نیز لازم است