مشاوره حقوقی رایگان - پس گرفتن زمین فروخته شده در مزایده

سلام وقتتون بخیر
پدر من سال ها پیش قبل فوتشون ،تمام زمین های کشاورزی شو میده به برادرش تا روشون کارکنه
اما هیچ سند و قولنامه ای بهش نمیده ،یعنی فقط به صورت زبانی و موقت اونارو میده تا برادرش ازشون نگهداری کنه
اما بعد فوتش برادرزادش ادعا میکنه زمین ها برای اونه و در مزایده اونا رو میفروشه
حالا اگه ما وراث بریم و اثبات کنیم که زمین ها برای ماست ،میشه زمینارو پس گرفت؟
و سوال دومم اینه که اگه دست ما سند و مدرکی نباشه میشه استعلام کرد و به نحوی اثبات کرد که زمین ها برای ماست؟
ممنون از پاسخگوییتون

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
با توجه به توضیحات ارائه شده مدارک و مستندات نیاز به بررسی است

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام اگر پسرعموهای شما سند و مدرکی نداشته باشند که دادگاه به همین راحتی ملک را به مزایده نمی‌گذارد حتماً آنها مدارکی دال بر مالکیت دارند و شما نیز اگر مدارکی دارید بله می‌توانید هم اکنون نیز شکایت کنید