مشاوره حقوقی رایگان - مبدا محاسبه خسارت تاخیر تادیه

من سال 96 از کسی شکایت کردم بر الزام به فروش ملک و ایفای تعهد مالی بعد از رای بدوی در تجدید نظر کارشناس7نفره به علت عدم تمایل به فروش طرف مقابلم ملک راقیمت گذاری کردن و سهم من را 22میلیارد تومن مشخص کردن و رای دادگاه به نفع من صادر شد...حالا تو اجراییات هستم و هنوز بعد از 15ماه طرف مقابلم پول را پرداخت نکرده..و کلیه اموالش توقیف کردم...الان اگر بخوام شکایت تاخیر تادیه بکنم از چه تاریخی محاسبه میشه از زمان شکایت اول سال 96 که ایفای تعهد مالی بوده یا سال 1401 که رای دادگاه صادر شده؟ممنونم

پاسخ ها :

احمد رضا کی پور

جناب آقای احمد رضا کی پور :

به نظر از زمان قطعی شدن حکم محکومیت خوانده به پرداخت

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام
شما می‌بایست از زمانی درخواست خسارات داشته باشید که یک یان خسارات در قرارداد لحاظ شده باشد

یا زمانی که شما مطالبه نموده باشید این خیلی اهمیت دارد