مشاوره حقوقی رایگان - محاسبه خسارت تاخیر تادیه در رای کلاهبرداری

مبلغ 89 میلیون تومان در تاریخ 99/1/10 به حساب شخصی بابت سرمایه گذاری واریز کردم که بعد از گذشت دوسال مبالغ را پرداخت ننمود ومنجر به شکایت کیفری گردید حال باتوجه به اینکه رای کیفری و موضوع کلاهبرداری بوده است محاسبه خسارت تاخیر تادیه از زمان واریز محاسبه میشود؟

پاسخ ها :

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
اگر رای قطعیت یافته به نفع شما از تاریخ قطعیت اصولا
گاها از زمان طرح شکایت
اختلاف رویه وجود دارد

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
می توانید دادخواست بدهید و خسارت خود را مطالبه کنید

علی اصغر تاجیک

جناب آقای علی اصغر تاجیک:

مجازات کلاهبرداری فقط محکومیت رد مال ، حبس و جزای نقدی می باشد . لیکن شما می توانید قبل از پایان تشکیل جلسه اول دادرسی دادگاه کیفری، دادخواست ضرروزیان ناشی از جرم را تقدیم آن دادگاه نمایید . اگردر این مهلت نتوانستید دادخواست خود را ثبت نمایید. پس از قطعیت حکم کلاهبرداری دادخواست ضرروزیان ناشی از جرم را به دادگاه حقوقی تقدیم نمایید و دلیل خود را صدور حکم قطعی دادگاه کیفری بیان نمایید

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
لازم است که برای مطالبه خسارت تاخیر تادیه دادخواست جداگانه با همین خواسته را به ثبت برسانید.

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

با سلام
خسارت تاخیر تادیه ، از زمان مطالبه قابل دریافت است

و شما باید دادخواست مطالبه خسارت اقامه نمایید

فاطمه اسپرهم

سرکار خانم فاطمه اسپرهم :

سلام بله دادخواست ضررو زیان خود را ارائه دهید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

سلام از زمان سررسید اما موضوع کلاهبرداری متفاوت است

جواد قدرتی

جناب آقای جواد قدرتی :

با سلام اگر موضوع کلاهبرداری ثابت شود بله از زمان واریز وجه محاسبه خواهد شد

محسن جعفری

جناب آقای محسن جعفری :

با سلام
مجازات رد مال صرفا شامل مبلغ واریزی میباشد ، برای تاخیر تادیه تا قبل از ختم رسیدگی دادخواست مطالبه ضرر و زیان بدید و تاریخ شکواییه رو قید کنید

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

شکایت کیفری یا صدور حکم کیفری دو موضوع کاملا متفاوت است که باید بررسی شود

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
جداگانه دادخواست دهید قاعدتا با دفاع مناسب از زمان تقدیم شکایت کیفری تاخیر تادیه محاسبهدمی شود

سحر گودرزیان

سرکار خانم سحر گودرزیان :

خیر از زمان صدور حکم قطعی البته رویه شعب دادگاهها ممکنه با هم متفاوت باشد

پانیذ قمشی بزرگ

سرکار خانم پانیذ قمشی بزرگ:

با سلام
به صرف شکایت کیفری درباره خسارات رای صادر نمی شود و تا قبل از صدور رای می توانید دادخواست ضرر و زیان در مرجع کیفری بدهید و اگر حکم صادر شده می توانید به صورت جداگانه دادخواست حقوقی مطالبه خسارت بدهید.
خسارت تاخیر تادیه از زمان مطالبه اصولا قابل دریافت است (زمان ارسال اظهارنامه یا ثبت دادخواست)

ستاره قلی پور ملکشاه

سرکار خانم ستاره قلی پور ملکشاه :

سلام در پرونده ی کیفری تاخیر تادیه محاسبه نمیشود، از راه حقوقی مطالبه کنید

سید سعید موسوی

جناب آقای سید سعید موسوی :

با سلام
میتوانید جهت دریافت خسارت تاخیر در تأدیه، دعوای حقوقی طرح نمایید

سعید فتاح زاده حصاری

جناب آقای سعید فتاح زاده حصاری :

عرض سلام
از تاریخ طرح دعوی کیفری محاسبه می شود.