مشاوره حقوقی رایگان - تناقض آراء

سلام وقت بخیر
اینجانب در یکی از محاکم قضایی نسبت به شکایت خواهان مبنی بر مطالبه وجه یک فقره چک با توجه به ارائه مستندات تبرئه شدم و رأی بر بی حقی شاکی صادر گردید.
چند سال بعد بدون ارائه هیچ مدرک جدیدی توسط شاکی در یکی از شعبات شورای حل اختلاف مجددا شاکی مطالبه وجه همان چک را داشت که متاسفانه بدون کمترین توجه به دادنامه برائت اینجانب و مختومه شدن شکایت چند سال پیش، رأی قبلی نقض و رأی جدید مبنی بر محکومیت اینجانب صادر گردید. درحال حاضر چگونه می‌توانم حق تضییع شده خود را بازخواهی کنم
باکمال احترام

پاسخ ها :

طاهر  جاويداني

جناب آقای طاهر جاويداني :

باسلام.تبریه شما درجرم چک بلامحل,تاثیری درمطالبه وجه ندارد.شما مرتکب جرمی نشدید ولی نسبت به نامبرده بدهکارید ورای کاملا صحیح می باشد مگر اینکه تمامی دین راپرداخت کرده بودید.

توحید جلایری نیا

جناب آقای توحید جلایری نیا:

به این سوال به درستی پاسخ داده شده است