مشاوره حقوقی رایگان - اشتباه نامه شاکی

سلام سه سال پیش از من شکایت شده که به دندان یک نفر ضربه زدم و دندانش شکسته بدون اینکه خودم بدونم و نه احضاریه ای برایم بیاد140میلیون دیه و 8ماه زندان برام اومده الان بعد از چهارسال ماشینم دست برادرم گرفتن و مصادره شده
پیش شاکی رفتم به چه مکافاتی راضی اش کردم بیاد اشتباه نامه بده آیا تاثیری برای حبس دارد؟

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
می توانید در مهلت قانونی واخواهی کنید