مشاوره حقوقی رایگان - شکایت از پزشک زنان و زایمان

در بیمارستان خانومم سزارین کرده و قند بارداری داشته بعد سزارین خانمم نمیتونه درست دستشویی کنه و یعنی ادرار کنه و حدود نیم ساعت باید فشار بیاره تا دستشویی کنه رفتم پیش پزشک متخصص میگن مال سوند بیمارستان زمان سزارین هست و باید جراحی شود راه ادرارش بسته شده و قطر قطر میاد ادرارش آیا می‌شود شکایت کرد؟ و آیا دیه بهش تعلق خواهد گرفت؟ یا پزشک زیر سوال خواهد رفت یا بیمارستان؟ تو رو خدا راهنمایی کنید

پاسخ ها :

سعيد  بزرگي كازروني

جناب آقای سعيد بزرگي كازروني :

میتوانید اقدام به شکایت کنید تا اگر قصوری توسط هر کسی انجام‌شده مشخص شود