مشاوره حقوقی رایگان - شکایت از پزشک زنان و زایمان

سلام وقت بخیر: خدمت وکلای عزیز.
همسر بنده در حدود14 سال پیش باردار بوده بخاطر همین در دوره بارداری قند شدید بارداری گرفته بود و مجددا برای همین مورد چنین در شکم مادر در حدود6 کیلو وزن داشته. با اینکه هر ماه 3 بار به بخاطر کنترل بارداری به بیمارستان مراجعه میکردیم پزشک مربوطه بعد از9 ماه و 9 روز نه فقط اعلام خطر نکردن و دستور بستری سزارین را نداره بلکه اعلام کرده اگه جان بچه و مادرش به خاطر افتاد و زنده نماندن به ایشان ربطی نداره. متاسفانه بخاطر دیر دنیا آمدن تا 8 روز فرزندم داخل دستگاه بستری بود و فقط بجای شیر مادر سرم تزریق میکردن و نیز ریه فرزندم بخاطر سهل انگاری پزشک آب افتاده و مدام باید دارو و اسپری استفاده کند.
بعد از آن بنده به نظام پزشکی شکایت کردم که نظام پزشکی پرونده سازی کرد و 30 برگه زمینه پرونده کرد.
ولی چون بخاطر پیگیری شکایت از من پول خواستن نتونستم ادامه بدم.
خواستم بدونم الان میتونم از دکترش شکایت کنم یا باید از بیمارستان شکایت کنم. چون دیگه طاقت ندارم که این همه سر ما بلا آورده.
ممنون میشم که راهنمایی کنید.

پاسخ ها :

محمد صفری

جناب آقای محمد صفری :

سلام
اگر سهل انگاری از پزشک بوده میبایست از وی شکایت نمایید .

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود مطالب ارسالی شما را مطالعه کردم موضوع نیازمند بررسی بیشتر است

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
از طریق نظام پزشکی موضوع را پیگیری نمائید اگر پزشک مرتکب تقصیر شده باشد مشمول مجازات و جبران ضرر و زیان وارده است

علي صبحي

جناب آقای علي صبحي :

با سلام با توجه به گذشت مدت زمان طولانی قابلیت اثباتی ندارد

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام قابل بررسی و گفتگو و توضیحات بیشتر است

سیدحسین موسوی

سیدحسین موسوی :

قبلا پاسخ داده شد

قدرت اله رحیمی

جناب آقای قدرت اله رحیمی :

قصور پزشکی شکایت کنید تا به کارشناس رسمی دادگستری ارجاع شود

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام خیر
با توجه به گذشت زمان طولانی
، در صورت شکایت نتیجه نخواهید گرفت

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

متاسفانه مشمول قاعده مرور زمان شده و شما نمی توانید شکایت کیفری کنید اما ابتدا دادخواست تامین دلیل بدهید اگر پزشکی قانونی مشکلات را ناشی از زمان زایمان دانست انوقت به استناد آن و شکایت زمان زایمان دادخواست جبران ضرروزیان بدهید به طرفیت بیمارستان و پزشک هردو

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

اگر پزشک مرتکب تقصیر شده باشد مشمول مجازات و جبران ضرر و زیان وارده است از طریق نظام پزشکی شکایت و موضوع بررسی شود

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
به دلیل اهمیت موضوع نیاز به بررسی مدارک است.

الهه محمدی

سرکار خانم الهه محمدی :

باسلام واحترام
کاربر گرامی جنبه کیفری موضوع مشمول مرور زمان گشته ولیکن در صورت اثبات تقصیر امکان مطالبه خسارت می باشد

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

با توجه به گذشت زمان طولانی بنظر نتیجه نخواهید گرفت

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

بله از طریق دادسرای جرایم پزشکی از پزشک و افراد مرتبط با قصور در بیمارستان شکایت کنید تا رسیدگی شود.