مشاوره حقوقی رایگان - شکستن شیشه درب منزل

با سلام و عرض خسته نباشید
پسر بنده ماشین رو داخل یک کوچه پارک کرده بدون هیچ مزاحمتی و حتی تو راه هم نبوده درب منزل کسی هم نبوده
طبق گفتار همسایه های اون محله یک خانمی داخل کوچه مجرد زندگی میکند که در روز یک بار به این خانه میاید که همسایه ها هم از دست آن شاکی هستند متاسفانه این خانم دوتا از تایرهای ماشین پسرم رو پنچر کرده و پسرم بعد از پرس و جو و فهمیدن از روی عصبانیت شیشه درب منزل رو شکسته میخوام بدونم که مقصر کی بوده و جرمش چیه

پاسخ ها :

سعید صابر

جناب آقای سعید صابر:

هر دو مقصر هستند و هیچ کس حق ندارد قاضی کار خود باشد در هر دو مورد جرم تخریب اموال صورت گرفته