مشاوره حقوقی رایگان - مخالفت با نصب دوربین مداربسته در مشاعات ساختمان

با سلام من در ساختمان 27 واحدی زندگی میکنم که هنوز پایان ساخت ندارد و سندها تفکیک نشده و ساختمان به نام سازنده است ، همه اهالی فقط یک قرارداد پیش فروش با سازنده داریم و از این طریق مالک شناخته میشیم و سند رسمی نداریم ،الان قصد داریم خودمون دوربین در مشاعات بزاریم دو سه تا از اهالی مخالف هستند ایا نظر با اکثریت هست؟ یا با تمام ساکنین؟ نظر به اینکه سند مادر هنوز به نام سازنده است و تفکیک نشده ایا اصلا مخالف برخی از اهالی مهم هست؟ اینم بگم که چون سازنده برامون دوربین نزاشته خودمون میخوایم اقدام کنیم

پاسخ ها :

سعید صابر

جناب آقای سعید صابر:

شما باید مطابق قوانین آپارتمان ها به صورت کاملا قانونی جلسه تشکیل بدهید مدیر تعیین کنید میزان شارژ و مخارج را تصویب کنید و سپس با رای اکثریت هزینه انجام دهید