مشاوره حقوقی رایگان - توقیف ماشین

سلام ببخشین مزاحم میشم من ماشین دارم پژو سند بنام من هست و پیش من هست ولی شوهرم 4 ماهه رفته تهران و من الان خبردار میشم که 4 ماهه بدون اجازه من اونو فروخته من الان شکایت کنم میتونم ماشین را توقیف کنم و از اون طرف که فروخته پس بگیرم یا نه چه کار باید کنم راهنمایی کنین مرسی

پاسخ ها :

طاهر  جاويداني

جناب آقای طاهر جاويداني :

باسلام .یابایدشکایت انتقال مال غیر علیه این دونفرتقدیم کنید که دراینصورت شوهرشما محکوم به یک سال حبس ورد مال وجزای نقدی به اندازه قیمت فروخته شده محکوم میشه ویا دادخواست ابطال معامله مذکور راتقدیم کن کهفقط موظف به برگرداندن خودرو هستند

سیدعلیرضا سیدآقایی

جناب آقای سیدعلیرضا سیدآقایی :

اگر بنام شماست نمیتواند بدون موجب قانونی بفروشد و مرتکب جرم شده است