مشاوره حقوقی رایگان - فسخ قرارداد و شکایت مجدد

با سلام. پدر من سال 82 ملکی از دو نفر خرید برای ساختن و به 6 نفر دیگه هم پیش فروش کرد اما به دلیل مشکلاتی نتونست بسازه. تقریبا 16 سال دادگاه کشی داشتیم ولی چون پدرم 4 دونگ سند را به نام بچه هاش زده بود اونا کاری نمیتونستن بکنن فقط سند پدر را توقیف کردن ! این ملک موند تا امسال یه خریدار پیدا شد براش همه اونایی که قولنامه ای پیش خرید کردن و آن دو نفر صاحب سند بودن راضی شدن به فروش اول در بنگاه با حضور همه قولنامه ای جدید نوشتیم برای فروش به خریدار جدید به قیمت روز که سهم هر شخص متفاوت بود و توی قولنامه هم نوشته شد هیچ حق و حقوقی دیگر نسبت به این ملک و پدرم ندارند، تو دفترخونه هم سند زدن پولشون رو گرفتن و تموم شد ..
بعد یک ماه اون دو نفر اول رفتن با قولنامه قدیمی سال 82 شکایت کردن برای گرفتن تاخیر تادیه که از قرار روزی چهار هزار تومان بوده در صورتی که ملک با رضایت همه فروخته شده و به صاحب جدید واگذار شده و سند خورده ..
آیا شکایت گرفتن تاخیر ساخت از قولنامه ای که باطل شده قانونیه ؟ پدرم محکوم میشه یا خیر .. باید چکار کنیم در این مورد

پاسخ ها :

فرزانه عزتي

فرزانه عزتي:

خیر ولی اگر نتوانید ثابت کنید محکوم میشوید شما حتما با وکیل مشورت کنید تا متضمن خسارت نشوید .