مشاوره حقوقی رایگان - وکالت موتورسیکلت

سلام بنده یک دستگاه موتورسیکلت از شهر دیگه قولنامه ای خریداری کردم مدارک کامله فقط بنام نیست صاحب سند ساکن مشهد هستش موتور چند دست چرخید و الان قصد فروش دارم رنگ موتور عوض شده تو کارت یه رنگ دیگه خورده با صاحب سند تماس گرفتم میگه هزینه وکالت و عوارض شهرداری رو پرداخت کن و مدارک بفرست تا وکالت بفرستم برات خواستم ببینم هزینه وکالت و عوارض و تعویض رنگ به عهده من هست یا صاحب سند در صورتی که صاحب سند قبول نکنه امکان شکایت هست

پاسخ ها :

فرزانه عزتي

فرزانه عزتي:

از دفترخانه سوال کنید .گاهی به عهده فروشنده و گاهی بین فروشنده خریدار نصف نصفه ولی چون فروشنده چند دست چرخیده و مالک سند اگر بخواهد میتواند سند نزند می توانید هزینه ها رو شما پرداخت کنید و اگر نمی خواهید هزینه پرداخت کنید شکایت الزام به تنظیم سند به طرفیت آن شخص دهید .

توحید جلایری نیا

جناب آقای توحید جلایری نیا:

با نظر همکار بسیار ارجمندم موافقم