مشاوره حقوقی رایگان - وکالت موتور سیکلت

سلام
موتورسیکلتی به قیمت 10 ملیون فروختم خریدار 9 تومن بهم داده و همه مدارک بجز برگ سبز رو گرفته از من
مدارک هویتیش رو فرستاده برام میگه وکالت بزن به نامم بیار برام یه تومن دیگه رو بهت بدم

آیا این کار درسته؟؟
اگه وکالت بزنم و اونوقت اون دیگه پیداش نشه چی
دست من جایی بند هست
من فقط برگ سبز موتور که به نام خودمه دستمه

پاسخ ها :

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

از وی وکالت تعویض پلاک بگیرید و بعد از انجام نسبت به پرداخت بقیه ثمن و تنظیم سند در دفترخانه اقدام کنید .

علی اصغر نادری

جناب آقای علی اصغر نادری:

نیاز به گفت و گو دارد از طریق پنل مشاوره تماس بگیرید

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

اگر چنین شد باید بر اساس مدارک داد خواست مطالبه بقیه ثمن را بدهید

رضا زيرک باش

جناب آقای رضا زيرک باش:

سلام بهتر است وکالت زمان محدود داشته باشد تا در اسرع وقت تعویض پلاک شود.

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام خیر شما باید ابتدا باقیمانده
ثمن معامله را بگیرید و سپس وکالت نامه دارای مدت به خریدار بدهید