مشاوره حقوقی رایگان - تمکین و نفقه

با سلام. بنده درخواست الزام به تمکین همسرمو زدم. ایشان در شورای حل اختلاف عنوان کردن با این شرایط حاضر به زندگی میباشند. یک: دادن حق طلاق دو: پرداخت مهریه چون عندالمطالبه است سه: تهیه مسکن در بهترین نقطه شهر با امکانات لوکس چهار: نیاوردن بچه تا آخر عمر
من هیچ کدوم از این شرایط رو قبول نکردم و درخواست دادم پرونده به دادگاه ارجاع داده شود. حالا که پرونده رو ارجاع دادم. همسرم وکیل داره و رفته از تاریخ عقدمون تا به الانو درخواست نفقه کرده. در صورتیکه ایشون سه ماهه از خونه من رفته حتی جهیزیهشم برده. من چکار کنم؟

پاسخ ها :

محمدمهدی ترحمی

جناب آقای محمدمهدی ترحمی:

سلام شهودی مبنی بر سکونت مشترک تا سه ماه گذشته به دادگاه معرفی نماید همچنین اظهارنامه ای رسمی مبنی بر تقاضای برگشتن به منزل و تمکین؛ برای ایشان ارسال نمائید. این اظهارنامه را نیز ضمیمه لیست مشخصات شهود خود کنید

توحید جلایری نیا

جناب آقای توحید جلایری نیا:

به این سوال به درستی پاسخ داده شده است